Boliglån

Satser for hjem ansvarlig lånekapital varierer fra den anden! I dag er den primære sats for boliglån 3 point 9 3 / 4. I det forløbne år er denne sats kun steget. Home ansvarlig lånekapital satser spænder fra 6% til så højt som 10%. En 30-årig pant vil have en lavere sats end en etårig pant. Lånets løbetid, din kredit score, og længden af pant vil alle påvirke din sats. Også din indkomst og egenkapital i dit hjem er vigtige faktorer.

Variable satser eller faste satser kan bruges af låntagere til at finansiere hjem egenkapital. Du kan låse din hastighed over en forudbestemt tidsramme med en ARM. I stedet for at have en justerbar sats månedligt, vil den blive fastsat for en periode (3, 5 eller 10 år). ARMs generelt har lavere satser, at fast rente programmer. Men fordi der er mulighed for renten stiger, kan ARMs ikke være egnet til kortfristede lån (mindre 5 år).

Det kan være gavnligt at hæve et realkreditlån, der har en lavere sats for at gøre nogle ekstra penge. Vær opmærksom på, at højere satser vil betyde flere penge. Vær opmærksom på, at du bliver nødt til at betale lukkegebyrer, hvilket kan drive usd10,000+ refinansieringsomkostningerne endnu højere. Ved refinansiering er det vigtigt at fastlåse den lavest mulige ÅOP-sats.

Et hjem egenkapital kort er et lån, hvor hjemmet egenkapital kreditlinje bidrager til din kreditmaksimum. Hvad er fordelene ved denne mulighed? Hjemmet egenkapital linje kredit er ikke et lån med en høj rente, fordi det er sikret ved egenkapitalen i dit hjem og din ejendom. Det fungerer på samme måde som en kreditlinje, men til en lavere sats. I stedet for at modtage et forudbestemt beløb, kan du låne så meget eller så lidt, som du vil.

Når du har restancer og ved ikke, hvor længe de vil fortsætte med at komme, et hjem ansvarlig lånekapital er en god mulighed. Det er fantastisk til, når du har masser af kreditkort gæld og ved ikke, hvornår de vil stoppe.

Skriv kommentar