Er du i stand til at stoppe hunde gøen?

Hunde bark, fordi de kan kommunikere med deres ejere og andre hunde. Gøen er den mest almindelige måde hunde kommunikerer med hinanden. Gøen er en normal adfærd for hunde. Der er mange grunde hunde bark. Hunde gør, når de er spændte. De bark at advare og gø, når de er bange.

Du vil ikke have, at dit kæledyr konstant gør. Nogle gange kan din hund gø uophørligt. Nogle racer bark konstant, mens andre lejlighedsvis kan gø uden grund. Hunde, der konstant gør uden nogen åbenbar grund, keder sig sandsynligvis. Du bliver nødt til at give ham lidt opmærksomhed.

Hunde ofte bark, når de keder sig. Du kan lære din hund, hvordan man stopper ham gøen, når han keder sig og give ham den kærlighed og opmærksomhed, han fortjener. Det er vigtigt at være opmærksom. Selvom det ikke er svært, er det vigtigt at vise din hund, at du er tilfreds med hans adfærd.

Hunde, der bark på ingenting er sandsynligvis forsøger at få opmærksomhed. Han er måske sulten. Han vil måske bruge potten. Han føler sig måske bange eller angrebet. Han kan gø ad folk, hvis han føler sig truet eller angrebet. Du kan råbe på ham eller give ham negativ opmærksomhed. Dette vil styrke hans negative adfærd.

Du kan stoppe din hund fra gøen, hvis du lærer ham at kun gø, når han er nødvendig. Du kan belønne din hund for at advare dig om fare, hvis han gør det. Du kan belønne ham for at advare dig til familiemedlemmer eller venner. Han vil lære, hvilke barks der er passende, og hvornår de skal stoppes. Selvom det er en lille strækning, er det muligt.

Det er meget vigtigt, at din hund lærer at sidde ned. Hund sprog generelt forstår, at “sidde” betyder “stop”. Det kan også oversættes som “stop med at gøre, hvad du gør”. Hunde, der er i stand til at sidde, når de får at vide at gøre det, vil være i stand til at tale det naturlige sprog “sidde”. For at stoppe din hund gøen, kan du bruge “sidde”, sammen med “ophold”, kommando for at få ham til at sidde for dig.

Beløn din hund, når han gør. Du bør belønne din hund for gøen med det samme. Det er lige meget, om han sætter sig for dig. Du bør ignorere ham i et stykke tid og derefter give ham ros og en belønning. Dette vil lære din hund, at selv om han kan være støjende, belønningen er stor. Dette vil hjælpe din hund med at skelne mellem den opmærksomhed, han modtager for at være høj, og den opmærksomhed, han modtager for at være stille.

Hvis din hund er gøen, kan du snige sig op på ham og sige “stille hund” for at stoppe ham fra gøen. Du kan muligvis få din hund til at holde op med at gø og starte en række barks. Du skal ikke fortælle din hund, at du har belønnet ham for at være støjende.

Du kan også distrahere din hund ved at bruge en godbid til at stoppe ham gøen. Giv din hund en godbid, han nyder. Lad ham lugte det. Distraher ham. Mens han lytter, så prøv at tage behandle fra lommen. Han tror måske, du vil tage den. Du vil opdage, at dette stopper din hund gøen efter et stykke tid.

For at stoppe deres hund gøen, nogle mennesker bruger chok kraver. Jeg ville ikke gøre det. Det lærer ikke din hund at holde op med at gø. Din hund får elektrisk stød, når den gøer. Selvom det lyder intenst for dig og din hund, forårsager chokhalsbåndet ikke ubehag. Chokhalsbåndet er et ubehageligt stimulerende middel, som din hund ikke kan lide.

Du kan træne din hund til at ignorere stimulus, eller distrahere ham fra noget andet. En køleskabsmagnet eller et stort billede af en kat kan bruges. For at tiltrække din hund kan du enten placere magneten på dit køleskab eller smide den i dit køleskab. Når din hund undersøger det, skal du være positiv.

Du kan også lege udenfor med din hund for at distrahere ham fra gøen.

Skriv kommentar