5 forslag til at lave en grundlæggende Strikning Stash

For folk over hele verden, der har fundet succes i strikning, er det ingen ansigt-til-ansigt match til en ekstrem passion for strikning, men det er sikker bringer langs en masse sjov og glæder. Strikning kan gøres til noget, der danner en hobby for ens egen og kan gøres med awesome bankkonti så godt. Selv før man begynder at arbejde på strikning at forfølge det som en personlig hobby, må han eller hun ikke engang have en anelse om, hvordan man kan gå om det. Hvis det er tilfældet, her er en kort oversigt over de ting, der kræves for at starte en grundlæggende strikning stash.

Stash går også under betegnelsen strikning pot. Det er ikke overraskende, at udtrykkene strikning pot og strikning Cast kiks er blevet opfundet fra strikkepotten. Denne reference udvides yderligere til at omfatte mere end blot puljen, men det faktiske stykke, der bruges under strikning.

Til disse to har du brug for en strikkevæv, som normalt er lavet af plast og træ naturligvis. Strikkevæven var almindeligt forekommende i strikkebutikker. Du kan bruge dine egne strikkevæve til at skabe din egen strikkepotte.

Størrelse og typer af garn er en oplysning, som du bør starte med før noget andet. Dette er til strikning af begyndere, der stadig udforsker strikkeverdenen så at sige. Et første valg for begyndere ville være at få deres arbejde udført af dem helhjertet også. Dette ville indebære en masse tålmodighed og kreativitet så godt. Generelt bør alle begyndere starte med enkle og nemme mønstre, før du går videre til mere komplekse håndarbejde mønstre. Alle de mønster og setup ting er nødvendige for syning mønstre er lige givet sammen med det mønster for dig at have et medium til at starte i.

For den første slags kan du sandsynligvis overveje et par strikkepinde. Det kan gøres ved at købe en saks som metal dem. Dette vil hjælpe dig med at gøre indviklede ting til dig strikning projekt. Det kan også findes i forskellige størrelser. Bare har størrelsen af den nål, du vil bruge. Typen af nåle afhænger af det arbejde, du vil gøre.

Hvis du har gjort de mønstre, og alt stadig kører problemfrit, kan du flytte op til en enkelt spids nål. Denne nål har en spids ende, og den anden har en afrundet ende. Du kan bruge disse i at gøre typiske husstand ting, herunder sokker, bestik, og andre husholdningsbrug. Dette er bedst for folk, der deltager i mere komplekse mønstre. Du behøver ikke at bekymre dig om noget mønster på nuværende tidspunkt. Du skal bare sætte dig ned ved symaskinen og producere et nyt mønster til dit design.

Hvis alle nåle er blevet nævnt, den næste slags nåle du kan have, er den cirkulære nåle. Dette er den mest almindelige type, der findes i legetøjsbutikker og håndværkscentre. Denne type nål er cirkulær i form og har et øje i midten, der er lavet af to eller flere ledninger, der er monteret i den. Herfra vrider du den, indtil du har, hvad du vil have. Den spidse ende af denne nål er den ende, som du vil starte på med dit mønster. Den cirkulære nål er også nem at bruge. Øjets snoede virkning giver dig mulighed for at oprette en rund såvel som enkel søm.

til den sidste slags er de lige nåle. Disse er normalt lavet af plast eller metal. Du vrider disse nåle fast for detaljeret arbejde og standard syning. Designmønstrene er tilgængelige i henhold til de lige nåle. Der er også fordel ved denne type. Det giver en mere ensartet søm du vil finde til dit arbejde.

Hvis du stadig finder mere om strikkepotten og strikkepinde, kan du prøve at tjekke de websteder, der specialiserer sig i at designe mønstre. De ville give dig designs på standard strikning, cirkulære og lige nåle, og nu er der ingen undskyldning for ikke at få travlt og have det sjovt med dit strikkeprojekt.

Skriv kommentar