Colitis kirurgi ulcerosa

Når en person får colitis ulcerosa, chancerne er, at han bliver nødt til at gå gennem en operation. Denne type kirurgisk procedure kan være i form af en procedure kaldet en tidlig procedurer. De tidlige procedurer er Colitis Kirurgi for spædbørn og børn. Det vil være lokal kirurgi, når de udfører proceduren på et spædbarn eller et barn. Det kan også være på en ældre person, når det er nødvendigt.

For dem, der overvejer at få colitis kirurgi, er det vigtigt at vide, hvad de kan forvente, samt hvad de kan forvente af denne procedure. Følgende er nogle vigtige fakta at vide om colitis kirurgi.

Hvad du kan forvente

Colitiskirurgi ulcerosa vil indebære brug af en kirurgisk anordning kaldet et artroskop. For at sikre, at en klar vej er taget af artroskopet, er snittet lavet på en måde, som det kurver omkring tarmens passage. Der er tre artroskopiske huller, der kan oprettes i bugvæggen. Disse huller kan tilgås ved at indsætte et tyndt rør, der indeholder et kamera. Det er gennem disse huller, at de kirurgiske instrumenter kan indsættes.

Der vil også være en kolostomi. En kolostomi er en åbning, der er lavet i slutningen af tyndtarmen, ved en fjernelse af endetarmen samt visdom tænder. Et andet skud er, at et rør er indsat lige over den abnormitet, der er bemærket på tyktarmen, for at kontrollere strømmen. Et andet skud udnyttes, hvis der er polypper, der skal fjernes. Derudover anvendes en aggressiv kirurgisk procedure til at fjerne de inficerede væv ved hjælp af en laser og et biopsiinstrument.

Hvad kan man forvente efter operationen

Efter colitisoperation i sår, patienten vil blive taget til et nyttiggørelse værelse. Da virkningerne af medicinen stadig vil være til stede, vil en patient ikke få lov til at flytte det berørte område. Dette er således, at ikke flere abnormiteter kan vokse tilbage. sting eller hæfteklammer vil blive brugt til at lukke sårene, og en bandage svarende til den, der anvendes under operationen vil blive anvendt. Det berørte område får lov til at helbrede, før de udsættes for sollys for ikke at fange nogen infektion, der måtte opstå. fjernes ca. en uge efter operationen.

Da virkningerne af medicinen stadig vil være til stede, er det rektal område ikke tilladt at blive rørt. Dette er for at forhindre enhver skade på det område, der kan være forårsaget af bakterier. Såret rengøres derefter for ikke at hindre helingsprocessen.

Recovery sker hurtigt efter colitis kirurgi. Da kolostomi er kun en lille procedure, de fleste patienter vil komme sig inden for blot et par dage. Din helbredelse vil ikke tage lang tid, da der kun er én behandling. Men, du stadig nødt til at følge alle kirurgiske anvisninger af lægen, indtil alle anyredentials er eventuelle remainingredacted.

Der er en lille chance for, at du vil støde på en nødsituation under operationen. Det er meget vigtigt at haste til skadestuen på hospitalet, da din tilstand kan forværres hurtigt. Efter en hel dag af operationen, vil stingene blive fjernet. Vær særlig opmærksom på ømhed, blødning, irritation og infektion. Disse problemer vil blive håndteret af den læge, der var ansvarlig for dig.

Det tager et par uger for delvis kolostomirecuperation periode. Nu kan du flytte din tarm uden ubehag. Kort sagt, kan du spise og drikke samt noget andet som almindelige mennesker gør. Følg lægens anvisninger for at vide, hvornår du kan vende tilbage til din normale rutine. Specialister i kolostomi giver dig særlig opholdstilladelse uddannelse.

Skriv kommentar