Nyd lydbøger på din iPhone, iPod Touch eller iPad

Lydbøger er bøger, cd’er, VHS-kassetter eller dvd’er, der kan lyttes til og ikke udskrives. En lydbog er dybest set en optagelse af en person, der læser en bog højt. Ordet “lydbog” har intet at gøre med andet end det faktum, at stemmen bruges til at optage det er ofte, at en faktisk person læsning. Mange af dem er lydbøger, hvilket betyder, at de slet ikke indeholder skriftlig tekst. De fleste lydbøger handler om hverdagen og kan være fantastisk for dem, der nyder at tænke i stil med disse historier.

En lydbog kan være meget forskellig fra en talt ordoptagelse. Det behøver det ikke at være, da de fleste mennesker har svært ved at huske begivenheder, der er beskrevet ord for ord. En lydbog beskrives som værende “forkortet”, når du læser en forkortet version højt, eller “downloades”, hvis du lytter på en computer. Når du downloader en lydbog, lytter du til den pågældende historie, som den oprindeligt blev skrevet.

Fordi lydbøger bliver stadig mere populære som en moderne måde at nyde underholdning på, forsøger mange virksomheder at udnytte dette ved at oprette en downloadapplikation til din iPhone, iPod eller iPad. Der er mange forskellige virksomheder, der tilbyder disse downloads, men to af de førende på området er Audiobookspro og Audible. Du kan downloade en lydbog gratis gennem disse virksomheder, hvis du tilmelder dig deres tjenester via deres websted. Hvis du vil have biblioteket med tusinder af lydbøger, skal du investere i en af disse abonnementstjenester.

En lydbog kan også købes ved at downloade den fra en hjemmeside. Der er flere websteder, der tilbyder disse titler, herunder Amazon-markedspladsen, hvor du kan vælge mellem hundreder af forskellige lydbøger i en lang række emner. Den gratis mulighed er at lytte til lydbogen via computerens højttaleropsætning. Hvis du vil have mere praktiske muligheder, kan du overveje at få en Apple iPhone, iPod Touch eller iPad og få et downloadprogram til lydbøger, der synkroniserer din iPhone, iPod Touch eller iPad med din personlige computer.

Når du har tilmeldt dig en abonnementstjeneste, kan du vælge mellem en lang række bøger, uanset om de er lydbøger, almindelige korttidsbøger eller en fiktionslydbøger hos chapter lydbog. Når du har valgt dine lydbøger, kan du beslutte, hvilke du vil lytte til dagligt, lytte til, mens du laver andre ting, eller få lydbogen til at afspille, mens du gør noget andet. Du kan få de nyeste udgivelser eller foretrukne lydbøger eller endda finde nogle af de ældre favoritter. Dette er fantastisk, hvis du elsker at lytte til de samme lydbøger som dine venner, familie eller kolleger, da du vil være i stand til at lave kopier af de bøger, du allerede ejer, og give dem dine egne kopier.

Du kan også bruge din abonnementstjeneste som en måde at spare penge på dit månedlige husholdningsbudget ved at købe alle dine husholdningsbøger på ét sted i stedet for på flere detailsteder i hele landet. Da du kan se hele dit bibliotek med lydbøger på din iPhone, iPod Touch eller iPad, kan dette være en fantastisk løsning for folk, der elsker at rejse og elsker at holde styr på tingene. Når dine lydbøger er downloadet til dine enheder, behøver du ikke bekymre dig om at stoppe ved en boghandel eller kaffebar for at hente en bestemt bog, du er interesseret i. Når du er klar til at læse, skal du i stedet bare trække din enhed til lydbøger, tænde hovedtelefonerne, så er du klar.