Glem det nu! Lad det ligge!

Vores ustoppelige vej til succes vil kun være mulig, hvis vi er åbne for at være positive og give slip på det negative. Nøglen er at give slip. Disse såkaldte negative reaktioner er bare røgskærme, der forhindrer os i at se lyset i os selv. Husk det gamle ordsprog “Glem det!” Vi må slippe af med de negative følelser og vaner, der har fået os til at være mindre kærlige, mere taknemmelige, mere tilgivende, lykkeligere og mere levende i dette øjeblik.

Disse skridt er vanskelige at følge for mange af os. Vi ønsker ikke at give slip på vores offer mentalitet, hvilket er det, der giver os stor grund til at tro på den forfærdelige status quo. Er det virkelig nødvendigt? Tror vi virkelig, at det værste, der sker i vores fantasi, kan ignoreres? Er det muligt at nægte dig selv retten til at foretage og udvikle sig? Skal vi fejle på arbejdet Skal vi være en forelskelse? Hvad kan vores tanker fortælle os? Det er, hvad vi bør vide.

Mange af os er fanget i de tanker og følelser, som andre, herunder os selv, har. Det er “kondomet hvem”, kynikeren, der tænker og siger alle de rigtige ting, og som er villig til at glemme det, som synes at være den bedste annoncør og udsolgt til denne livsstil. Ingen ved, hvor virkelig frie de virkelig er, og ingen af dem vil. De er klar over, at ingen rigtig kan kende dem. Det bedste er, at det er så nemt for dem at glemme!

Selv om det er sandt, at vores magt ligger i at være den mest kærlige, venlige, medfølende, glade og aktive, kan fred beskrives som værende fuldt til stede i øjeblikket. Vi har ikke brug for noget andet, når vi er i stand til at være fuldt til stede. Efterhånden som vi får en dybere forståelse af vores værdi og kapacitet, kan intet stoppe eller hindre os i at være fuldt til stede. Det er ikke svært at glemme! Uden det, hvad er meningen med at leve? Er der virkelig brug for noget? At finde et godt sted i denne verden er afgørende. Det er at vide, at vi er i vores sidste øjeblikke. Og at det er vores ubetingede accept af den energi, der opretholder os. Kun fred med dig selv er det vigtigste.

Vores fortid, vores intelligens og vores indsigt, samt vores rigdom og ejendele, er ikke årsagen til den nuværende recession. Det er de ting, der gør denne oplevelse mulig. Når vi har frigivet kontrollen og tilladt Gud at arbejde i os, vil der ikke være mere plads til, at vi kan begrænse vores evne til at elske, tilgive eller kende os selv. Det er vores ret. Det er vores ret.

Her er nøglen. Vi er de eneste ret, fordi vi lige har hørt Jesu ord. Du vil blive gjort hel uanset din tro eller uenigheder. Der vil ikke være behov for at finde eller løse noget. Det vil være unødvendigt at forsøge at retfærdiggøre andres tidligere handlinger. Uden at gøre nogen antagelser om fortiden eller følelse ret til alt, vil du se den virkelige verden som den er. Du kan se alt lige nu. Der er ingen adskillelse mellem dit hjerte og sind. Det er det eneste, der er virkeligt, og som kan leves og opleves, indtil det er blevet anerkendt. Desuden er du og dine tanker dem, der mangler sandheden på trods af alle de lyde, ideer og overbevisninger i verden.

Det er muligt at se på de begrænsninger, vi måtte føle, og at acceptere dette øjeblik, hvor vi ikke er i stand til at elske, tilgive eller være glæde i vores bedste magt.

Vi er kærlighedens lys, som vi også kender som det åndelige lys. Det Guddommelige Hjerte har valgt at gøre energifrekvensen af sin tilstedeværelse i den materielle verden åbenbar. Vi bevæger os, forestiller os, trækker vejret og lever igennem det. Det er den energi i dit hjerte, som du føler, når noget er så smukt, venlighed, venlig, generøs eller fredelig.

Skriv kommentar